Tapas, Vin & Cocktails i Vejle
Hele dagen
Vi sætter en ære i at skabe vores menuer fra bunden, sammensat af de bedste råvarer
Vores burgere serveres med 1 spand fritter & 1 dip
Saltede mandler /oliven /chips / Mayo (kan deles med 2 pers.) Tilkøb: Div. nordiske pølser/frisk skåret parmesan + 20,-
Crème verde, sprød salat, tomat, hjemmesyltede rødløg og agurker, brie ost, oliven og hakket bacon. Vælg mellem oksekød - kylling (laks +10kr)
Blåmuslinger i en cremet sauce af fløde /hvidvin, tilsmagt med ingefær/rosmarin/lime, toppet med friske urter serveres med fritter, samt brød.
Hele dagen
Vi sætter en ære i at skabe vores salater fra bunden, sammensat af de bedste råvarer.
Sprød salat, feta, oliven, cherrytomater, hjemmesyltede rødløg, saltede mandler, brødcroutoner, lækker smagsfuld olie
Sprød salat, feta, oliven, cherrytomater, hjemmesyltede rødløg, saltede mandler, lækker smagsfuld olie
Sprød salat, feta, oliven, cherrytomater, hjemmesyltede rødløg, saltede mandler, brødcroutoner, lækker smagsfuld olie.
Indtil kl. 17.00
1: Laks m/ creme verte
2: Nordiske pølser m/tapenade og oliven
3: Smørstegt fiskefilet creme verte, lime, smørstegt brød
4: Æg og rejer hertil urte mayo og purløg
5: Hønsesalat m/bacon og purløg.
6: Petit kartoffel m/ creme verte syltede rødløg, bacon, friske urter, smørstegt brød.
7: Pil selv-rejer - aioli m/lime.
8: Lun frikadelle m/hjemmesyltede spidskål.
Der serveres sprød salat samt brød og kage hertil.
Tilkøb ekstra Nordisk Tapas + 69,-.
Tilkøb kaffe/ te +28.-
samt hjemmelavet is til jeres kage +19,-
Hakket oksekød formet over et stykke franskbrød serveres med rå æggeblomme, sprød salat, hjemmesyltede rødløg, revet peberrod, kapers og rødbeder.
Smørstegt brød- smørstegt fiskefilet-håndpillet rejer-sprød salat-hånd skåret laks-asparges-urte creme- lime caviar samt garni
Creme verte, bacon, løg og emmentaler Serveres med sprød salat og oliven
Fra kl. 17.00
Hjemmesaltede mandler /oliven /chips/Mayo (kan deles med 2 pers.) Tilkøb: Div. nordiske pølser/frisk skåret parmesan + 20,-
Spørg Jeres tjener hvad aftenens drink er.
Fra kl. 17.00
Opstart
Suppe med friske urter og grøn olie
Det kolde
Div Nordiske pølser fisk / skaldyr kan variere - sprød salat samt brød og tapenade og huset hjemmelavet smør
Det varme
”okse – fjerkræ – gris” kan variere men der er altid 2 former for kød hertil hvidvins dampede spidskål årstidens pure samt garni- dagens kartoffel - sauce PlanB
Den søde tand
Kage med sprødt samt bærcouli
Tilkøb: kaffe/ te +28.- samt hjemmelavet is til jeres kage +19.-
Div. Nordiske Pølser - fjerkræ - dagens puré - hvidvins dampede spidskål - oliven - ost - tapanade - sprød salat - samt huset brød og kage. Tilkøb kaffe/te +28.- samt hjemmelavet is til jeres kage +19.-
Garanti-mør oksefilet, årstidens garni og pure samt de fritter man ønsker. Vælg en af vores hjemmelavede sauce Bearnaise - PlanB sauce - mild Madagaskar sauce (Ekstra sauce 25.-) Tilvalg ekstra 200gr. +150.- Psst.. det er håndskåret 🙂
Blåmuslinger i en cremet sauce af fløde og hvidvin, tilsmagt med ingefær/rosmarin/lime. Toppet med friske urter, serveres med fritter samt brød.
cremet pasta m/ kylling- cherrytomater syltede rødløg brændt af i cognac- frisk parmasan -bacon-balsamico glace, toppet med friske urter
Spørg Jeres tjener hvad vi kan tilbyde (vi elsker at trylle en dejlig ret frem)
Crème verde, bacon, løg og emmentaler, hertil sprød salat og oliven. 99.-
Hele dagen
(u/12 år)
Vores French One burger i børnestørrelse, serveres med sprøde fritter og dip
Frisk kylling med sprøde fritter og dip
Saftig hakkebøf med sprøde fritter og dip
Hele dagen
Dessert
Spørg endelig Jeres tjener
Spørg tjeneren
Vi tager dig med bag facaden, og du får samtidig adgang til konkurrencer, events mm.
Åbningstider
Onsdag – Fredag kl. 17.00
Lørdag kl. 12.00
Køkken lukket mellem 16-17